Virksomhet

maskiner til landbruket

Om HC Petersen

leverandør av kvalitetsmaskiner

HCP importerer og distribuerer maskiner til hele grøntsektoren

HCP er et dansk selskap som startet i 1870, hvor de første selvbindere og treskere ble solgt til kunder i både inn- og utland.  HCP’s eiere består i dag av grunnleggerens familie, som i samarbeid med et profesjonelt styre, utgjør et aktivt eierskap.

HCP importerer og distribuerer maskiner til landbruket og den grønne sektor i hele Norden;  Danmark, Norge, Sverige og Finland. Våre leverandører har en stor fordel av at vi har et samlet forbindelsesledd  mellom produsenten og hele det nordiske markedet.

Vi selger kvalitetsprodukter og vi yter service både hos HCP og våre lokale forhandlere.  HCP’s salgsselskaper i Danmark, Norge, Sverige og Finland samarbeider med mer enn 100 lokale forhandlere. 

Ved å kombinere den sentrale organisasjonen i Danmark og egne regionale salgsselskaper med lokale forhandlere, kan vi dra fordelen av både effektiviten til en sentral organisasjon og nærheten til kunden hos den lokale forhandler, som kan yte effektiv og rask service.

Våre regionale salgsselskaper og lokale forhandlere styrkes gjennom sentrale supportfunksjoner i Krogager, Danmark. Salgsselskapene får administrativ support og produkt- support av våre produktspesialister. Ved å sentralisere en rekke backup-funksjoner som salgssupport,  markedsføring, teknisk service, reservedeler, klargjøring og logistikk,  sikrer vi høy effektivitet.

Både egne salgsselskaper og lokale forhandlere drar nytte av en profesjonell logistikkavdeling, som håndterer mottagelse og forsendelse av både reservedeler og maskiner.

HCP har et moderne og sentralt lager med mer enn 50.000 reservedeler

Produktspesialister er klare til å hjelpe de lokale forhandlere med å få bestilt de riktige delene, og  de ansatte som jobber på delelageret, sørger for at kundene i hele  Norden mottar sine bestilte deler iløpet av 24 timer.  Vi håndterer alle innkommende deleordre gjennom et moderne IT- basert ordresystem. Vi snakker alle nordiske språk og sørger for at de riktige delene blir sendt.

Vi importerer og distribuerer et bredt spekter av kvalitetsmaskiner til landbruk- og parksektoren. Målet for alle våre merker er å sikre en tilfredsstillende markedsandel, basert på kundelojalitet og effektivitet.

image004

HCP sin forretningsfilosofi har et nesten 150-års fundament.

– Vi vil på alle måter opptre som en troverdig partner
– Vi holder det vi lover
– Vi yter service 24-7-365
– Vi ser etter langvarige og bærekraftige relasjoner til våre leverandører og kunder.