TIDLIGERE AK-MASKINER HOKKSUND BLIR HCP FORHANDLERUTSALG

Røsholt Maskin AS har blitt enig med Bjarøy Handel AS om kjøp av hele AK Maskiner avd. Hokksund.

Nils Jakob Røsholt sier de har jobbet intens for å sikre seg avdelingen på Hokksund. Vi har hatt en fin dialog med de ansatte som er helt avgjørende for oss å gjøre denne investeringen.Strategisk er det 1 time mellom dagens utsalgsted på Steinsholt og Hokksund så det kan gi fine synergier.

Hokksund er et aktivt landbruksområde som vi ønsker å tilby våre produkter og tjenester. Men først og fremst må vi ta hånd om de eksisterende kundene som trenger bistand i slåtten. Vi håper å åpne dørene så fort det praktisk lar seg gjøre.

Nils Jakob fremhever viktigheten med å bistå tidligere kunder i Hokksund. HCP kjeden og de nye forhandlerutsalgene står klare til å påta seg oppdrag med service og verkstedreperasjoner også for tidligere kunder av A-K Maskiner AS.

Vi vil også takke Bjarøy Handel AS for en profesjonell håndtering av saken og at de forstår viktigheten av at disse butikker åpener dørene for å hjelpe lokale kunder mitt i en hektisk sesong. HCP forhandlere jobber også flere steder i Norge for å komme i posisjon for flere av tidligere AK sine utsalgsteder. Tidligere ansatte må bare ta kontakt med HCP om det skulle være spørsmål.