En solid importør står bak

HCP Nordic har arbeidet med import av landbruksmaskiner i mer enn 140 år. Det har gitt oss en stor teknisk og kommersiell ekspertise på dette området. Vi har utvidet vårt produktsortiment vesentlig gjennom årene og arbeider nå både i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Utvikling
På under 10 år har HCP Norge utviklet seg til en viktig maskindistributør i Norge. I 2002 overtok HCP Nordic agenturet for Deutz-Fahr i Norge. I 2003 overtok vi aktivitetene fra Motokov i Norge og etablerte eget selskap - HCP Norge AS, med import av traktorer fra Zetor, Deutz-Fahr, Same, Lamborghini og Hürlimann. I 2004 overtok HCP Norge også salget av Trac-Lift frontlastere.

Siden 2004 har HCP dessuten importert Iseki traktorer og Vitra redskapsbærere - begge med omfattende redskapsprogrammer til parksektoren i Norge. Fra 2006 har HCP inngått en avtale med Maschinenfabrik Bernhard Krone GmbH i Tyskland om salg og service av Krones innhøstingsmaskiner i Norge. I 2010 ble vi forhandlere af RMH fullfôrblandere, Tancoredskaper til rundballer og Bad Boy klippere og MTV kjøretøy.

Salg gjennom lokale forhandlere
Alt salg fra HCP skjer gjennom lokale forhandlere. Det sikrer lokal service og stabil forsyning av reservedeler. Vi har over 30 forhandlere fordelt over hele Norge. Når du velger produkter fra HCP hos din forhandler, er du sikker på en stabil reservedelslevering og en kompetent service.